U en Studio Retouched

Hebt u interesse in een van de diensten van Studio Retouched? Van foto tot website, laat het weten middels het formulier!

Als u een enkele foto wilt sturen dan kan dat ook met onderstaande formulier. Vul uw gegevens in, blader naar de foto op uw computer en klik op verzenden. U kunt een foto tot 15 MB groot versturen. Vergeet niet uw wensen te omschrijven.

U kunt altijd vrijblijvend uw foto's laten beoordelen op mogelijke verbeteringen/bewerkingen met bijbehorende prijsopgave. Als u wilt dat ik bij u langs kom om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken, bijvoorbeeld voor een nieuwe website, maak dan een afspraak. Dat kan ook als u interesse hebt in op maat gemaakte foto's of een van de printproducten.


Grote bestanden tot zelfs 2 GB of meerdere bestanden ineens kunt ook via Retouched Filetransfer versturen.

Contactformulier

Wat zeggen anderen over Retouched?

Hier vindt u een kleine selectie van reviews die in de afgelopen jaren gegeven zijn door klanten.

 • We hebben een aantal keer foto’s van onze producten laten bewerken door Retouched. Opvallend is de open communicatie, het omgaan met de wens van de klant, de snelheid en het goede resultaat. Daarbij zijn de prijzen zeer scherp wat ons tot een tevreden klant maakt.

  Alexander
  Rotterdam
 • Paul heeft een prima foto afgeleverd. Eeen portretfoto waar de achtergrond van aangepast moest worden. Na veel mailcontact om de wensen te fine-tunen is het eindresultaat zeer naar wens. De prijs is ook nog eens zeer prettig. Een aanrader!

  P. Tessel
  Ede
 • Bent U op zoek naar iemand die fotos kan indelen of samenvoegen met een prachtig resultaat dan raad ik U Paul aan. Paul is zeer meedenkend en doet alles wat mogelijk is om tot een prachtig eind resultaat te komen dat ook alle partijen tevreden zijn. Paul bedankt voor de perfecte service.

  Fam Nachtzaam
  Steenbergen
 • ik wilde wel eens een mooie glamourfoto van mijzelf, en dat is gelukt! Eigenlijk hoefde ik mijn wensen niet echt door te geven want al snel kreeg ik een voorbeeld toegestuurd en het was precies zoals ik wilde. echt heel mooi! Helemaal tevreden dus.

  Lin Hofland
  Hoorn
 • Snelle service en zeer goed resultaat van het repareren van een foto waar 4 generaties op staan. Complimenten. Goede en makkelijke communicatie met Paul zelf maakt het bijna een genot om zaken te doen! Chapeau!

  Fa. Akkermans
  Made
 • Superblij met resultaat! Het mail contact ging heel soepel en de updates waren erg handig! Na definitieve goedkeuring lagen de foto's binnen twee dagen in de brievenbus! Paul is een absolute aanrader!!

  J L.Anderson
  Haarlemmerliede
 • Ik had een oude flink beschadigde kinderfoto die ik door Retouched heb laten herstellen. Het resultaat is ronduit prachtig. Zelfs als je heel goed zoekt kan je niet zien waar de foto is bijgewekt. Snelle service, goede en prettige communicatie en hoogwaardige kwaliteit. Ik kan u Retouched zeker aanraden.

  F. Snellen
  Den Haag
 • Wij hebben een canvas laten maken door Paul. Eerst hebben we een oude kinderfoto van mij en mijn broer op laten knappen. Vervolgens hebben we zelf deze oude foto nagemaakt (de 2014 versie )en Paul heeft van deze 2 foto's een ontwerp gemaakt op canvas. Paul is creatief, denkt mee en reageert snel op mailtjes.

  Ferdy B.
  Maarssen
 • Ik heb door Paul een fotocollage laten maken op aluminium (150 x 30). Paul heeft de bronfoto's bewerkt op kleur en het resultaat is prachtig. Paul heeft goede voorstellen, levert snel resultaat en de prijs is top.Helemaal tevreden dus.

  T. van Megen
  Tolkamer
 • Paul heeft een zeer oude foto uit de jaren 30 voor mij volledig bewerkt en hersteld. Het eind resultaat is verbluffend op een schaal van 65x80 cm, dankzij Paul heb ik nu een "one of a kind" foto aan de muur hangen.Paul, bedankt voor je vakmanschap!

  Pieter Patijn
  Amsterdam
Paul van Baardwijk

Paul van Baardwijk

Eigenaar van Studio Retouched. De afgelopen jaren heeft Paul enorm veel creatieve en technische ervaring op gedaan, onder andere door een opleiding aan de Media Academie en werkervaring in de TV-wereld en De Efteling. Door stevige vakopleidingen en heel veel praktijkervaring (onder andere als fotograaf en beeldbewerker voor Rijkswaterstaat) bent u altijd verzekerd van het beste resultaat!