Optimale afbeeldingen

Bij recent beeldmateriaal gaat het om kleine beeldcorrecties of een standaard nabewerking. Storende elementen, de uitsnede, belichting, scherpte, etc. Zo wordt de afbeelding zo optimaal mogelijk door een lichte bewerking. Een finishing touch. Vooral bij portret- en modelfotgrafie kan die touch de foto net afmaken. Een klant beslist in een oogopslag of ie verder kijkt op uw website. Of dat hij u als model wil boeken.

Op deze manier is het mogelijk om uw dienst, uw product of uzélf met het juiste plaatje nóg beter in de markt zetten! Retouched kan uw portretfoto voor Linkedin optimaliseren, maar ook die belangrijke bruidsfoto's. Of uw complete portfolio om zo uw website van zo aantrekkelijk mogelijk beeldmateriaal te kunnen voorzien.

Telefoon, Ipad of tablet?

Kijkt u op een telefoon, Ipad of tablet, tap dan op de foto om te wisselen tussen de onbewerkt en bewerkte foto. U ziet langzaam de oude foto verschijnen en na eenmaal tikken de bewerking.

+ Beweeg het kruisje over foto om tussen de bewerkte en onbewerkte versie te wisselen.

Schoonheidsspecialiste
Schoonheidsspecialiste

Naast de website verdient de Facebookpagina van schoonheidssalon Unique Beauty zelf natuurlijk ook een strakke foto van de eigenaresse.

Bruidspaar op Xpozer
Bruidspaar op Xpozer

Bruidsfoto's niet helemaal sprankelend? Met een make-over voor het bruidspaar en de nodige correcties gaat de foto meer leven!

Rebecca en Cato
High end retouching

Een perfect witte of zwarte achtergrond bij je studiofoto's? Geen losse pluisjes op de kleding meer of een storend haartje? Laat je foto's optimaliseren!

Inez
Inez

Een foto door een proffotograaf kan nóg leuker worden door de puntjes op de i te zetten. Zoek de verschillen! Onderdeel van een seriebewerking.

Anita
Anita

Met een complete maar natuurlijke make-over kan Anita zo in een Glossy Magazine verschijnen! Eventueel kan er wat make-up aangebracht worden.

DJ Ryan
DJ Ryan

Een bewerkte en geoptimaliseerde presskit foto voor aanstormend talent DJ Ryan. ALs de hele serie is bewerkt kan deze direct naar de drukker.

Kim
Kim

Een echte over--top make-over kan ook leuk zijn, zeker bij een professioneel fotomodel als Kim! De relatief eenvoudige bewerking is dan ook zo klaar.

Poezen herenigd
Kattencafé Mispoes

Een publicatiefoto moet strak zijn! Als dat net niet hemaal is kan er wel en en ander aan gedaan worden. De kattenogen komen uit een andere foto.

Annemarie
Annemarie

Zelfs een televisiepresentatrice is niet helemaal perfect, dus voor haar website een aantal portretten zo optimaal mogelijk gemaakt..

Bruid en bruidegom
Bruid en bruidegom

Nog een bruidsfoto die geoptimaliseerd is. Met een make-over voor het bruidspaar wat en blauwe lucht gaat de foto meer leven!

Mel & Kim poster
Mel & Kim poster

Van 4 losse delen weer één poster gemaakt, de lassen weggewerkt en de poster opgepoetst. Een voorbeeld van niet alledaagse fotobewerking.

Annemarie
Divera

Voor Divera, dé coach voor beginnende coaches van de gelijknamige website is onder andere deze profielfoto geoptimaliseerd.