Foto's op maat gemaakt

zakelijke sfeerfotografie

Deze foto is gemaakt voor een Amerikaanse leverancier van handzeep, passend bij de stijl van de website. Heeft u zelf ook al het geschikte beeldmateriaal om uw onderneming goed mee te kunnen presenteren, bijvoorbeeld op uw website of in een folder? Misschien zijn die foto's er al en hoeven ze alleen nog geoptimaliseerd te worden? Dat verzorgt Retouched graag voor u! Kijk maar eens op deze pagina.

Vaak moet er nog nieuw beeldmateriaal bedacht en gerealiseerd worden. Studio Retouched zorgt ervoor dat uw dienst, uw bedrijf of uzélf zo aantrekkelijk mogelijk en met de juiste sfeer in beeld wordt gebracht. Van een enkele foto van een product of dienst tot een compleet sfeerverslag van uw evenement. Hiervoor werkt Studio Retouched ook samen met professionele fotografen in het hele land. Wilt u een uniek aanzicht van uw bedrijfspand voor aan de muur? Er zijn zoveel mogelijkheden dat de ruimte op deze pagina te kort is.


Retouched zorgt ook voor uw nieuwe profielfoto voor LinkedIn of voor uw website, bij voorkeur in een omgeving die goed bij uw functie past. Dat is vaak veel sprekender dan een neutrale witte of zwarte achtergrond in een fotostudiosetting. Maar uiteraard is dat ook mogelijk. Wilt u een serie modelfoto's, dan wordt die uiteraard volledig nabewerkt en eventueel geprint. Bij Retouched kunt u compleet uit de voeten!

Zoekt u juist géén zakelijke foto maar meer een aansprekend beeld uit de omgeving? Een beeld dat niet direct zakelijk overkomt maar toch heel goed aansluit bij uw onderneming, bijvoorbeeld een foto met zicht op het dorp of de stad waar u gevestigd bent. Dat kan een welkom alternatief zijn om een ruimte op te fleuren! Ook kunt u laten zien wat u naast uw bedrijf nog meer belangrijk vindt. Het verleden? Neem nu een serie oude (gerestaureerde) en nog te maken bedrijfsfoto's naast elkaar aan de muur, hoe was het toen, hoe is het nu?

Zakelijke portret


zakelijke sfeerfotografie

In opdracht van diverse communicatiebureaus fotografeert Studio Retouched ook regelmatig voor de rijksoverheid, met name voor Rijkswaterstaat. Van een brug onder constructie tot de oplevering van een eilandengroep in het IJselmeer. Door jarenlange ervaring met en netwerk binnen Rijkswaterstaat zijn zulke opdrachten vaak snel gerealiseerd. Wilt u ook de kennis van Studio Retouched inzetten? Neem dan contact op.

De Bossche ICT Dienstverlener Ctac liet door Retouched een aantal foto's maken van het bedrijfspand. Vervolgens zijn er daar 3 van nabewerkt en aangeboden aan de directie. De foto hier onder is uiteindelijk als winnaar uit de bus gekomen en vervolgens op Xpozer geprint van 120x180 cm. En ziedaar... de vergaderzaal is een stukje groener geworden! We nemen u het hele proces uit handen, van het eerste idee voor een geschikte afbeelding tot en met het afleveren (en desgewenst zelfs bevestigen aan de wand) van het eindproduct.


Een mooie luchtfoto of -video voegt letterlijk de derde dimensie toe en geeft een bepaalde sfeer aan uw presentatie of portfolio. Of aan de muur, als afdruk. Maar het kan ook gewoon een nuttige toevoeging zijn, als u een overzichtsfoto nodig hebt van een gebied. Dronebeelden vallen op en zijn vaak een welkome praktische aanvulling op fotografie vanaf het maaiveld. Met dronefotografie zijn uiteraard ook spectaculaire foto’s te maken vanuit tot dan toe niet bereikbaar standpunten. En dat voor een zeer schappelijk tarief! Naast reguliere luchtfoto’s kunnen er daarnaast ook panoramafoto’s, 360 graden foto’s en filmpjes gemaakt worden. Die worden gemonteerd en wel afgeleverd. Het maken van dronebeelden voor zakelijk gebruik is in Nederland alleen toegestaan na het verkrijgen van een vergunning (het ROC-light) van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT-2016/97296). Studio Retouched is een officieel gecertificeerd en opgeleid bedrijf en heeft alle benodigde papieren om legaal en wettelijk aansprakelijk verzekerde dronevluchten te mogen uitvoeren.

dronefoto


Xpozer uitpakken...

Er wordt geprint op een fotografisch folie zonder vezelstructuur zoals bij canvas. Hierdoor gaat er geen scherpte verloren en blijven alle details in de foto zichtbaar..

Frame monteren...

Het ophangen van uw Xpozer is echt een fluitje van een cent. U monteert een aluminium, zelfspannend en vederlicht frame dat het folie te allen tijde superstrak houdt.

Ophangen...

Nadat het frame gemonteerd is hangt u het met slechts één klein schroefje aan de muur. Er zijn overigens diverse afmetingen en verhoudingen verkrijgbaar.

En klaar!

De unieke combinatie van het Xpozer folie en ophangsysteem zorgt voor een superstrak resultaat. Geen lijst, omgeslagen randen of spiegelingen. Alle aandacht naar de foto!

Leuk dat u ook de foto via Retouched wilt laten maken! Dat is de eerste stap naar een creatief en uniek eindresultaat voor aan uw muur. Ik kom graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is. Tevens kunt u dan eventueel samples bekijken van de printproducten. Bekijk alle foto's hieronder of klik op de selectie van uw keuze, zo krijgt u een goed beeld van wat er voor ú van toepassing kan zijn. En natuurlijk ontvangt u een uiterst scherpe offerte. Afspraak maken?


Werk aan uw muur


Zoekt u specifiek fotowerk voor aan uw muur, bijvoorbeeld op canvas, dibond, hout, Xpozer, tuindoek of dat u als (ingelijste) poster cadeau wilt geven dan kunt u hier kiezen. De foto's zijn in hoge resolutie genomen zodat u altijd een kwaliteitsproduct krijgt. Klik op de foto van uw keuze voor alle formaten, materialen en prijzen. Bekijk het aanbod, er zit altijd wel een voor u aansprekend onderwerp voor u tussen.

U kunt ook zo'n foto alleen digitaal kopen, bijvoorbeeld voor in een digitale fotolijst of voor gebruik op uw website. De prijs is dan € 37,50 per bestand en de foto is dan rechtenvrij te gebruiken.

In de fotowebshop van Studio Retouched, ondergebracht bij Werk aan de Muur vindt u het complete fotoaanbod. Maak uw keuze en bestel!

Werk aan de muur


  • Brooklyn Bridge
  • Gettysburg
  • Yosemite Valley