Afdruk op glas

Een foto op glas wordt geprint in spiegelbeeld op 4 mm gehard glas. Daarna wordt de foto afgewerkte met een witte achtergrond. Het diamantglas is extra helder, hier komt de foto bijzonder goed tot zijn recht. Perfecte kwaliteit van zwart-witfoto’s door dat er vrijwel geen groene gloed in zit zoals bij standaard glas. Kleuren komen op glas helderder en intenser over dan een foto op plexiglas. Met uw foto op echt glas oogt deze haarscherp en krijgt het geheel een prachtig diepte-effect! Daarnaast zijn de randen van het glas gepolijst. Dit geeft een sublieme afwerking van de foto.

De foto op glas is ook buiten toepasbaar.

Glas

Formaat Glas 4 mm
30 x 20 cm € 74,95
60 x 40 cm € 118,95
90 x 60 cm € 194,95
120 x 80 cm € 394,95

De foto op glas wordt niet voorzien van gaten door de foto maar wordt met een zwevend onzichtbaar systeem opgehangen. U hebt keuze uit het blind kunststof ophangsysteem of rondom aluminium profiel. Op aanvraag is foto op glas met een transparante achtergrond ook mogelijk. Normaal gesproken zijn de ophangsystemen niet zichtbaar, maar voor een transparante foto zal het glas moeten voorzien van gaten voor afstandhouders.

Zweefprofiel

Zweefprofiel vanaf € 15,95

Ophangsysteem

Ophangsysteem (blind) € 9,95

Andere formaten (zoals vierkant) en bijbehorende prijzen op aanvraag. Levering binnen 5 werkdagen. Verzend- en handlingkosten inbegrepen!
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Service en garantie op geleverde producten gaat altijd via The Retouched Company.