Afbeeldingen Ontwerpen

Retouched kan een specifieke afbeelding ontwerpen. Een bestaande of indien nodig nog te maken foto in combinatie met tekst of grafische elementen kan een fraai visitekaartje opleveren. Of een uitnodiging, een afscheidscadeau, een boekomslag. Retouched denkt altijd met u mee voor het mooiste eindresultaat. In combinatie met een afdruk op een van de luxe printproducten hebt u zo een perfect cadeau voor de jubilaris!

Bent u niet meer tevreden over uw huidige logo? Retouched denkt met u mee en maakt uw logo. Dat is handig als u toch al uw website en foto's wilde laten maken. Want wat is er nu handiger dan al uw grafische oplossingen onder één dak? Slechts één aanspreekpunt? En natuurlijk een gunstige prijs voor het hele pakket!

Telefoon, Ipad of tablet?

Kijkt u op een telefoon, Ipad of tablet, tap dan op de foto om te wisselen tussen de onbewerkt en bewerkte foto. U ziet langzaam de oude foto verschijnen en na eenmaal tikken de bewerking.

+ Beweeg het kruisje over foto om tussen de bewerkte en onbewerkte versie te wisselen.

Afscheidscadeau
Afscheidscadeau

Voor de pensionering van een van de hoogleraren, aangesloten bij het Delftse bedrijf M2i een passend ontwerp gemaakt uit meerdere losse foto's.

100 jaar oud
Visitekaartje

"Book your stay at Nurburgring" staat er onder andere op dit van nul af opgebouwde visitekaartje. Idee opdrachtgever, uitvoering Retouched.

IQ to love
Bedrijfslogo

Een heel andere mogelijkheid is het maken van een bedrijfslogo in photoshop (zoals voor deze Plectrumwebwinkel), opgebouwd uit zgn vectorlagen.

Uitnodiging
Uitnodiging

Het aanstaand bruidspaar had al een idee hoe de uitnodiging ongeveer moest gaan worden, Retouched heeft het uitgevoerd.

IQ to love
IQ to love

Een uniek boek vraagt om een unieke cover; Voor schrijfster Nelly Litvak een cover samengesteld uit meerdere afbeeldingen, aangevuld met tekst.

IQ to love
Bedrijfslogo

Een logo in de kleuren van de nieuwe website voor Kattenoppas Den Bosch. Alle diensten onder één dak heeft veel voordelen, ook prijstechnisch!

Opa en kleinzoon
CD label en cover

Voor zangeres Dina Rodrigues een Cd hoesje en label ontworpen dat goed past bij de nummers, zo ligt er een echte sfeerplaat in de winkel!