Een complete website

Studio Retouched ontwerpt aantrekkelijke en professionele websites voor iedere particulier, vereniging of ondernemer. Het grote voordeel van een Retouched website is dat u altijd een complete, volledig gevulde website krijgt. Bij veel webdesigners moet u zelf nog achter geschikte afbeeldingen aan of een fotograaf inschakelen. Bij Studio Retouched vindt u alles onder één dak! Retouched maakt uw bestaande afbeeldingen geschikt en eventueel worden er nieuwe foto's gemaakt, afgestemd op het doel van de website.

Het maken van een website is een creatief proces, waarin uw wensen de hoofdrol spelen. Daarom is het belangrijk dat u als klant nauw betrokken bent bij de realisatie ervan. U kunt feedback geven terwijl er aan de website wordt gewerkt. Hierdoor hebt u maximale invloed op het eindresultaat! Samen zoeken we een geschikte zogenaamde template uit die aan uw wensen voldoet. Vervolgens wordt deze aangepast en ingevuld.


Een website template is eigenlijk een uitgebreide, hypermoderne website zonder daadwerkelijke inhoud . Om zoveel mogelijk variëteit te bieden hoeft u bij Studio Retouched niet te kiezen voor een beperkt aantal eigen templates, zoals bij veel webdesigners wel het geval is. U kiest uit letterlijk duizenden topdesign templates, gemaakt door 's werelds beste ontwerpers, die bijvoorbeeld hier worden aangeboden. Zo slaagt u altijd voor uw eigen gewenste layout met alle mogelijk opties!

De template die als basis voor uw nieuwe website wordt genomen, moet natuurlijk wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet deze aansluiten bij de door uw gevraagde uitstraling, functionaliteit en flexibiliteit. Zodra een template aan al deze eisen voldoet, kunnen we verder met de inrichting van de website. Uiteraard is de website straks responsive. Want een responsive ontwerp zorgt ervoor dat de nieuwe website op alle schermen optimaal wordt weergegeven. Van Iphone tot desktop computer.


De keuze van de template is een belangrijk onderdeel van het proces en zeer bepalend voor het eindresultaat. En kiest dan u voor een CMS of een HTML design?

Worpress

Wilt u alle ruimte om zelf de inhoud aan te passen, pagina's en afbeeldingen toe te voegen dan u kiest voor een template met CMS (Content Management Systeem). De basiswebsite wordt voor u gebouwd maar verder hebt u daarna de vrije hand, mits u enige technische kennis heeft. Het voordeel van een website met CMS is dat u zelf de website actueel kunt houden wanneer u wilt. Nieuwe teksten, pagina's en afbeeldingen voegt u zelf toe naar eigen inzicht. Zodra uw CMS-website is gemaakt en opgeleverd kunt u dus zelf aan de slag.

Wilt u een website die volledig voor u wordt aangepast en ingevuld? Dan kunt u beter voor een HTML template kiezen. Dat geeft zekerheid als u zelf niet de tijd of kennis hebt om aan een website te gaan sleutelen. Vooral voor informatieve websites is dit een uitstekende optie. Wijzigingen of aanvullingen kan Retouched voor een aantrekkelijk onderhoudstarief voor u uitvoeren, hierdoor bent u altijd verzekerd van een perfecte website!


STAP 1: De voorbereiding

De eerste stap is het inventariseren van uw wensen, het vastleggen van het doel en/of betekenis van de website, en wat deze daarvoor moet kunnen. Daarvoor kom ik graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op basis van deze informatie kijken we vervolgens welke optie het beste past bij uw wensen. Hierna gaan we op zoek gaan naar de template, de ruwe basis van de website. Er zijn duizenden templates beschikbaar! Studio Retouched maakt naar aanleiding van uw wensen alvast een selectie waar u in eerste instantie uit kunt kiezen. Hebt u nog geen domeinnaam en hosting, dan kan Studio Retouched deze voor u regelen.

STAP 2: De uitwerking

Dan kan het echte werk beginnen.Voor het vullen van de template is content nodig. Dit zijn de uiteindelijke teksten, afbeeldingen, foto's, video's etc. die nodig zijn om een website inhoud te geven. U kunt de content zelf aanleveren. Studio Retouched geeft u advies en waar nodig wordt er wat aangepast aan de tekst. Bent u zelf wat minder bedreven in tekstschrijven, of u hebt er geen tijd voor? Studio Retouched kan in overleg ook uw teksten laten maken, door een professionele tekstschrijfster

Ook bepalen we in dit stadium of er voldoende en geschikte afbeeldingen zijn om de website mee vorm te geven. Uw eigen foto's worden, indien geschikt, zo optimaal en aantrekkelijk mogelijk gemaakt door een uitgebreide fotobewerking. Maar u kunt ook kiezen voor allemaal nieuwe afbeeldingen, Studi Retouched kan daar uiteraard in voorzien. Vanaf nu krijgt u regelmatig een update over de voortgang, zonodig kunt aanvullingen of opmerkingen doorgeven. Zo krijgt de website steeds meer gestalte.

STAP 3: De afronding

Het eind is in zicht. Samen hebben we de inhoud en vormgeving van de site bepaald. De website is gevuld, uitgebreid getest en u bent tevreden met het resultaat. De nieuwe website is technisch geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines, zo kunt u het maximale rendement uit uw website halen. Diverse slimme technieken en codes zorgen voor meer bezoekers en dus meer potentiele cliënten! Bij een CSM website (die u dus zelf kunt bijhouden, aanvullen) krijgt indien nodig nog een korte handleiding. Bijvoorbeeld voor het maken van blogberichten op de website, of andere aanpassingen die u zelf kunt en wilt doen. Wellicht komen er nog wat schoonheidsfoutjes aan het licht? Die worden zo snel mogelijk gecorriggeerd. En u krijgt de eerste maand volledige ondersteuning bij uw nieuwe website!

STAP 4: Het onderhoud

Een goede website is nooit af! De website is nu een tijdje in de lucht maar u wilt eens wat dingen actualiseren. Denk hierbij aan tekstuele wijzigingen of andere foto's, afbeelding, etc. Prima idee! Immers, hoe actueler de inhoud des te beter de website, ook voor de vindbaarheid in Google. Ook kan het zijn dat er een update van de template door de fabrikant beschikbaar wordt gesteld, waarin wat bugs zijn opgelost of fixes worden doorgevoerd. Zoals gezegd krijgt u de eerste maand gratis ondersteuning. Wilt u na die periode uw website laten aapassen? Dat kan bij Studio Retouched tegen een aantrekkelijk tarief, bijvoorbeeld per maand.Wat kost een Retouched website?


Elke Retouched website is maatwerk, maar er is al een website vanaf € 595,- exclusief btw. Bent u op zoek naar een standaard website met alleen de basisfuncties en uw eigen afbeeldingen en teksten? Of juist naar een zeer uitgebreide website voorzien van bestaande én nog nieuw te maken foto's en teksten?

Bedenk of uw eigen afbeeldingen nog geschikt zijn om uw website goed mee te kunnen voorzien. Is uw logo nog actueel of nog niet gerealiseerd? Studio Retouched kan al uw nieuwe beeldmateriaal vakkundig verzorgen, passend bij uw stijl en uitstraling. Dat geeft veel voordelen! Zo zijn alle foto's van gelijke kwaliteit en in dezelfde stijl, dat geeft rustig en professioneel beeld op uw website. Afhankelijk van uw wensen (Website - Afbeeldingen - Logo) wordt er altijd een aantrekkelijke offerte gemaakt.